Aktuelno iz Tvrđave

Do kraja januara kompleti za „Nišvil“ po duplo nižoj ceni

Do kraja januara kompleti za „Nišvil“ po duplo nižoj ceni

Komplet karata za predstojeći „Nišvil“ koji će se održati u niškoj Tvrđavi od 13. do 16. avgusta, zainteresovani do kraja januara mogu kupiti sa popustom od 50 odsto, odnosno po promotivnoj ceni od 1.500 dinara.

Od 1. februara, kažu organizatori ovog internacionalnog džez festivala, karte će biti u prodaji po drugoj promotivnoj ceni od 2.000 dinara. Nakon toga, komplet karata će s prodavati po punoj ceni od 3.000 dinara, dok će neposredno pred sam početak festivala ljubitelji džeza za sve četiri ulaznice morati da izdvoje 3.600 dinara.

Organizatori naglašavaju da komplet karta važi samo za jednu osobu i da će prilikom prvog ulaska u festivalski prostor biti poništena, a posetioci će umesto nje dobiti narukvice uz koje će ulaziti narednih dana.

Ulaznice se mogu kupiti u svim prodajnim mestima “Eventima”: u knjižari “Indigo” u Obrenovićevoj ulici, knjižari “Delfi” u Voždovoj, u prodajnom mestu “Lasta Niš” u Ulici Aleksandra Nenadovića, u turstičkim agencijama “Big Star” i “Travego” u Dušanovoj ulici, u radnjama “Mladinska knjiga” i “Exclusive change” u “Forumu” i “Fun Travel” u “Gorči”, a mogu se i naručiti preko sajta Eventima.

Predstojeći Nišville džez festival održaće se u niškoj Tvrđavi od 13. do 16. avgusta 2015. godine, a u toku 4 festivalska dana publika će moći da pogleda 25 koncerata u glavnom programu i više desetina koncerata na besplatnim stejdževima.

Izvor: Južne Vesti