Актуелно из Тврђаве

До краја јануара комплети за „Нишвил“ по дупло нижој цени

Комплет карата за предстојећи „Нишвил“ који ће се одржати у нишкој Тврђави од 13. до 16. августа, заинтересовани до краја јануара могу купити са попустом од 50 одсто, односно по промотивној цени од 1.500 динара.

Од 1. фебруара, кажу организатори овог интернационалног џез фестивала, карте ће бити у продаји по другој промотивној цени од 2.000 динара. Након тога, комплет карата ће с продавати по пуној цени од 3.000 динара, док ће непосредно пред сам почетак фестивала љубитељи џеза за све четири улазнице морати да издвоје 3.600 динара.

Организатори наглашавају да комплет карта важи само за једну особу и да ће приликом првог уласка у фестивалски простор бити поништена, а посетиоци ће уместо ње добити наруквице уз које ће улазити наредних дана.

Улазнице се могу купити у свим продајним местима “Евентима”: у књижари “Индиго” у Обреновићевој улици, књижари “Делфи” у Вождовој, у продајном месту “Ласта Ниш” у Улици Александра Ненадовића, у турстичким агенцијама “Биг Стар” и “Травего” у Душановој улици, у радњама “Младинска књига” и “Exclusive change” у “Форуму” и “Fun Travel” у “Горчи”, а могу се и наручити преко сајта Евентима.

Предстојећи Нишвилле џез фестивал одржаће се у нишкој Тврђави од 13. до 16. августа 2015. године, а у току 4 фестивалска дана публика ће моћи да погледа 25 концерата у главном програму и више десетина концерата на бесплатним стејџевима.

Извор: Јужне Вести

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.